πιπέρι
Διαδικασία
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια από λέπια και εντόσθια.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και λαδώνουμε τα ψάρια.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λαδόκολλα, απευθείας στο ταψί με λαδάκι) τα ψάρια και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα.
Μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου 5-7 λεπτά), τα γυρίζουμε πλευρά. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ψηθούν και από αυτήν την πλευρά.
Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
0 Σχόλια