1/ κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας σου
2 κρεμμύδια κομμένα σε μικρά καρέ
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ. σ. κάππαρη ξαρμυρισμένη και καλά στραγγισμένη
3 κ. σ. ελιές χωρίς το κουκούτσι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
Προσθέτεις την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνεις για 10 λεπτά μέχρι να πιει τα υγρά της η σάλτσα
Ρίχνεις την κάππαρη και τις ελιές συνεχίζεις το βράσιμο για 2 λεπτά ακόμη
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στη συσκευασία
Τα σουρώνεις και τα ρίχνεις στην κατσαρόλα με τη σάλτσα
Τα βράζεις όλα μαζί για 2 λεπτά ανακατεύοντας απαλά με την ξύλινη κουτάλα και σερβίρεις.
0 Σχόλια