1 πακέτο κουσκούς
500 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
μαϊντανός
πιπέρι
γαρνιτούρα από πάνω
μαγιονέζα
Καλαμπόκι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το κουσ κουσ σε βραστό νερό και το αφήνουμε να απορροφήσει το νερό και να φουσκώσει.
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο , το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα λαχανικά μικρά.
Προσθέτουμε το κουσκούς και τα άλλα υλικά της σαλάτας στο γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη σαλάτα σε μία ανοιγόμενη φόρμα.
Ισιώνουμε και αφήωουμε να παγώσει για 2-3 ώρες.
Αφαιρούμε την κατεψυγμένη σαλάτα από τη φόρμα και καλύπτουμε με μαγιονέζα σε λεπτό στρώμα.
Διακοσμούμε με καλαμπόκι και σερβίρουμε.
0 Σχόλια