400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 φλιτζ. τσαγιού ωμό τριμμένο παντζάρι
1-2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες ή πολτοποιημένες
30-50 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
3 κουτ. σούπας φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
αλατοπίπερο
3 κουτ. σούπας καρύδια, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα για το σερβίρισμα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τριμμένο παντζάρι με το σκόρδο, αλατοπίπερο, το ελαιόλαδο και το ξίδι. Προσθέτουμε τον δυόσμο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Διατηρούμε στο ψυγείο.
Λίγο πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε τα καρύδια.
0 Σχόλια