6 καρότα (τριμμένα)
2 σκελίδες σκόρδου
2 κούπες γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια λευκό ξύδι
Λίγο τριμμένο καρύδι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε τηγάνι το τριμμένο καρότο, 3 κουταλιές της σούπας λάδι και τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά.
Σβήνουμε τη φωτιά αφήνουμε να κρυώσουν τα καρότα και ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο, το γιαούρτι, το ξύδι και το αλάτι
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε τη σαλάτα.
Πριν σερβίρουμε , μπορούμε να στολίσουμε με καρύδια ή αγγούρι .
0 Σχόλια