Μία Σαλάτα Υπερπαραγωγή, που την τρως αντί για κυρίως!
Καλή απόλαυση!
ΥΛΙΚΑ
Μαϊντανό
4 καρότα βρασμένα(ψιλοκομμένα)
Αλάτι – Πιπέρι
3-4 κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
Μαγιονέζα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
5-6 αυγά βραστά τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
200 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο
1 στήθος από κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο
Άνηθο ψιλοκομμένο
4 πατάτες βρασμένες και τριμμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο στάδιο προετοιμασίας της σαλάτας μας, καθαρίζουμε, βράζουμε και κόβουμε τα υλικά μας. Στην συνέχεια, τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Όλα τα υλικά τα τοποθετούμε με την σειρά όπως αναγράφονται στην συνταγή, σε φόρμα ή ταψί 28 εκατοστών που έχουμε προηγουμένως καλύψει με μαγειρική μεμβράνη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φροντίζουμε τα υλικά να τα απλώνουμε ομοιόμορφα και να τα πατάμε καλά.
Όταν τελειώσουμε τις στρώσεις, όπως φαίνονται και στο βίντεο, καλύπτουμε με την μεμβράνη που εξέχει και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.
Όταν είναι να σερβίρουμε ανοίγουμε την μεμβράνη, αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα και ξεφορμάρουμε.
Τέλος, προαιρετικά διακοσμούμε με λίγα φύλλα μαϊντανού.
Μία Σαλάτα Υπερπαραγωγή, που την τρως αντί για κυρίως!
Έτοιμη και η δική μας σαλάτα! Ότι πρέπει για το βράδυ αλλά και για ένα τραπέζι.
Δες τη συνταγή στο παρακάτω βίντεο:
xrysessyntages
0 Σχόλια