1 συσκευασία μαλλιά αγγέλου
2 πακέτα τυρί κότατζ
2 κουτιά κρέμα γάλακτος
300 γρ μπακαλιάρο τριμμένο
200 γρ μοτσαρέλα
50 γρ ελιές χωρίς κουκούτσι
2 ταμπλέτες ζωμό κότας
ελαιόλαδο, πιπεριά, μαϊντανό και σχοινόπρασο για γεύση
Παρμεζάνα για πασπάλισμα
ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
01) Αλείφουμε το ταψί με μαργαρίνη, στη συνέχεια τοποθετούμε τις φωλιές και γεμίζουμε με μπακαλιάρο που έχουμε ψήσει προηγουμένως.
02) Στη συνέχεια βάζουμε 1 κουταλιά τυρί κρέμα και 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος, μέσα σε κάθε φωλιά τοποθετούμε 1 κομμάτι μοτσαρέλα και αφήνουμε στην άκρη
03) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, το cottage cheese και το γάλα, αφήνουμε στην άκρη
04) Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το ζωμό κότας
05) Ενσωματώνουμε το μείγμα τυροπήγματος χωρίς να οδηγήσουμε στη φωτιά
06) Περιχύνουμε σιγά σιγά τις φωλιές μέχρι να καλυφθούν εντελώς
07) Αν χρειάζεστε περισσότερη σάλτσα, πασπαλίζετε με τυρί παρμεζάνα, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 40 λεπτά κατά μέσο όρο ή μέχρι να ψηθούν τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
0 Σχόλια