1/4 iceberg η 40 γρ. ρόκα
50 γρ. κινόα τρίχρωμη η ότι έχετε βρασμένη και καλά στραγγισμένη
1 τόνο σε νερό
1/2 πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια
3 αυγα βρασμένα σφιχτά στα 4 κομμένα τα δύο και τον ενα σε ροδέλες
2 αγγουράκια σε κύβους
1/2 καρότο σε φλούδες η σε κύβους
1 ραπανάκι σε κύβους
ντοματινια κομμένα στη μέση όσα θέλετε
Για το ντρέσινγκ
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ. γ μέλι
Ελαιόλαδο
Άνηθο ψιλοκομμένο η δυόσμο
Εκτέλεση
Βράζουμε την κινόα 10 λεπτά ξεπλένουμε καλά και σουρώνουμε.
Σ’ ένα μπολ βάζουμε το iceberg η τη ρόκα το καρότο σε φλούδες η σε κύβους, την πιπεριά κομμένη σε κυβάκια, τα ντοματινια, το ραπανάκι και τα δύο αυγά κομμένα στα τέσσερα και τον τόνο στραγισμένο.
Κόβουμε το μάνγκο σε κομματάκια και το προσθέτουμε μαζί με την κινοα.
Προσθέτουμε τη ντρέσινγκ, τη μοτσαρέλα και ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ένα αυγό σε ροδέλες και λίγο φρέσκο δυόσμο.
Helena’s Greek
0 Σχόλια