-2-3 μικρά κολοκυθάκια
-1/2 κτγ. αλάτι
-1 κτσ. ελαιόλαδο
-70 γρ. φρυγανιά τριμμένη
-70 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
-πιπέρι
-1/2 κτγ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια, και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι. Τα στραγγίζουμε και συνεχίζουμε ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε σε μία σακούλα την φρυγανιά, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Στη συνέχεια, βάζουμε στη σακούλα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 έως 25 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Tα “κολοκυθάκια “ είναι έτοιμα!
0 Σχόλια