Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκυριανοί αγαλιποκεφτέδες

.
Υλικά
Αγαλίπες (Ανεμώνες της Θάλασσας)
3 κρεμμύδια
1 φλιτζάνι λάδι
3 κ.σ. αλεύρι
1 ματσάκι μάραθο
αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα μάραθα. 
Πλένετε πολύ καλά τις αγαλίπες – προσοχή γιατί έχουν άμμο.
Ρίχνετε το τριμμένο κρεμμύδι σε τηγάνι με λάδι να ροδίσει. 
Ρίχνετε τις αγαλίπες και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν πολτός. 
Προσθέτετε σιγά σιγά αλεύρι (2-3 κουταλιές της σούπας) και ανακατεύετε μέχρι να σφίξει το μίγμα. 
Προσθέτετε το μάραθο, αλάτι και πιπέρι.
Πλάθετε το μείγμα κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε και τα ρίχνετε να τηγανιστούν σε τηγάνι με καφτό λάδι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια