.
Υλικά συνταγής- 3 αυγά
- 3 φέτες ψωμί (2-3 ημερών)
- 3 κ.σ. γάλα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδος παραδοσιακό
- Κόβουμε το ψωμί σε μπουκίτσες και βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει.
- Μόλις κάψει, προσθέτουμε το ψωμί και το αφήνουμε να ροδίσει.
- Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι και τα προσθέτουμε στο ψωμί.
- Ανακατεύουμε τα αυγά με το ψωμί και τα αφήνουμε λίγο να ροδίσουν.
- Πασπαλίζουμε με πάπρικα το τσιμούρ και σερβίρουμε με το γιαούρτι στο πλάι.
0 Σχόλια