12 φέτες ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη καστανή
1 κ.σ. κανέλα
Για τη σύνθεση
20 γρ. ζάχαρη καστανή
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.
Τοποθετούμε δυο φέτες από ψωμί του τοστ πάνω στην επιφάνεια εργασίας μας και φροντίζουμε να ακουμπάει η μια πλευρά τους.
Πιέζουμε καλά με τα χέρια μας για να κολλήσουν μεταξύ τους. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλες τις φέτες του ψωμιού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα και αφήνουμε στην άκρη.
Απλώνουμε με ένα πινέλο το βούτυρο, το μείγμα της ζάχαρης και πιέζουμε απαλά με τα χέρια μας για να σταθεροποιηθούν τα υλικά.
Διπλώνουμε στη μέση από τη μεγάλη πλευρά και τυλίγουμε σε ρολό από τη μικρή πλευρά.
Απλώνουμε αντικολλητικό σπρέι σε μια φόρμα για muffin με 6 θέσεις και βάζουμε μέσα τα ρολάκια.
Πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και σερβίρουμε.
0 Σχόλια