200 γρ. ντομάτα
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
1-2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. ρίγανη
30 γρ. παρμεζάνα
4 πίτες για σουβλάκι
200 γρ. mix τυριών
260 γρ. μοτσαρέλα
50 γρ. προσούτο
60 γρ. ντοματίνια
100 γρ. ρόκα
1 κ.σ. βασιλικό
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη σάλτσα
Σε ένα μπολ τρίβουμε την ντομάτα. Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Για τη σύνθεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε τις πίτες για σουβλάκι.
Μοιράζουμε τη σάλτσα σε όλες τις πίτες. Απλώνουμε τα τυριά και ψήνουμε για 5-6 λεπτά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και απλώνουμε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια, το προσούτο, τα ντοματίνια σε κομμάτια, τη ρόκα, τον βασιλικό, πιπέρι και το ελαιόλαδο.
Τυλίγουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε.
0 Σχόλια