-200 γρ. κρέμα τυρί
-50 γρ. ζάχαρη άχνη
-200 γρ. φυτική σαντιγύ
-250 γρ. ροδάκινα κομμένα σε μικρά κομμάτια
-100 γρ. μπισκότα σπασμένα με το χέρι σε μικρά κομμάτια
-100 γρ. φυτική σαντιγύ για γαρνίρισμα
Το πρώτο βήμα για την συνταγή αυτή είναι να βάλουμε σε ένα μπωλ τα 200 γραμμάρια τυρί κρέμα και τα 50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη και να τα ανακατέψουμε καλά με τον αναδευτήρα.
Όταν τα υλικά αυτά στο μπωλ δέσουν καλά μεταξύ τους, συνεχίζουμε προσθέτοντας τα 200 γραμμάρια της φυτικής σαντιγύ και το πακέτο από την κρέμα στιγμής με γεύση βανίλια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Κόβουμε τα 250 γραμμάρια ροδάκινα σε μικρούς κύβους και τα αδειάζουμε στο μπωλ μαζί με τα 100 γραμμάρια από τα σπασμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το παραπάνω μίγμα σε μία φόρμα κατά προτίμηση ορθογώνιου σχήματος και κατόπιν το ισιώνουμε καλά.
Γαρνίρουμε το όλο γλυκό με 100 γραμμάρια φυτική σαντιγύ την οποία και απλώνουμε ομοιόμορφα στο γλυκό.
Μετά και από το γαρνίρισμα το γλυκό μας είναι έτοιμο!
Pastry Designs
0 Σχόλια