(περίπου 13 μερίδες)
Υλικά
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 φακελάκι σκόνη καπουτσίνο
1 κουταλιά της σούπας κρύο γάλα
φόρμες σιλικόνης για muffins
Προετοιμασία
Ανακατεύετε την σκόνη Cappuccino στο ζαχαρούχο γάλα και το κρύο γάλα
και το αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε την κρέμα σε στερεή κρέμα- σαντυγί , προσθέστε το συμπυκνωμένο γάλα που διαλύθηκε
το καπουτσίνο και η ανάμειξη συνεχίζεται μέχρι όλα τα συστατικά να είναι ενωμένα.
Μοιράστε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης,
και τοποθετήστε το στην κατάψυξη τουλάχιστον τρεις ώρες.
πριν από το σερβίρισμα .Τέλος πασπαλίζουμε με σκόνη σοκολάτας.
0 Σχόλια