Για τη βάση
20 μπισκότα Γεμιστά Παπαδοπούλου
4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
300 γρ. λευκή κουβερτούρα
100 γρ. τυρί κρέμα
10 γεμιστά μπισκότα
Για το γαρνίρισμα
100 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
5-6 γεμιστά μπισκότα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Στο μούλτι προσθέτουμε τα Γεμιστά Παπαδοπούλου και τα θρυμματίζουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και με ένα πιρούνι το ομογενοποιούμε. Σε ένα μικρό ταψί 25×30, στο οποίο έχουμε προσθέσει μια λαδόκολλα, απλώνουμε και πατάμε ομοιόμορφα το μπισκότο σαν βάση.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Στρώνουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή μια σπάτουλα την λευκή κρέμα πάνω από τη βάση και τέλος θρυμματίζουμε έξτρα μπισκότα.
Το μεταφέρουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Τέλος, γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα και τα σπασμένα μπισκότα.
0 Σχόλια