2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ σε σκόνη,
1 βανίλια,
1 φλ. του ελληνικού καφέ κακάο,
200 ml. γάλα φρέσκο
Βάζουμε στο μπολ την σκόνη μπισκότων, το κακάο την βανίλια και τέλος ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα και τα ζυμώνουμε καλά
Βάζουμε λαδόκολλα στον πάγκο και βάζουμε το μίγμα. Πάνω στο μίγμα βάζουμε λαδόκολλα και με το πλάστη ανοίγουνε ένα τετράγωνο φύλλο
ΚΡΕΜΑ:
Χτυπάμε σε ένα μπολ 100 γρ τυρί κρέμα με 1 κ.σ. άχνη ζάχαρη. Σε άλλο μπολ χτυπάμε 125 γρ βούτυρο, 250 γρ άχνη ζάχαρη, 1 βανίλια
Τα ενώνουνε τα δυο μίγματα απαλά. Βάζουμε την κρέμα πάνω στο τετράγωνο φύλλο και από την άκρη αρχινάμε να το ρολάρουμε κλείνοντας το. Το βάζουμε ψυγείο να κρυώσει
Όταν το βγάζουμε το κόβουμε κομμάτια και τα βουτάμε στην καρύδα.
0 Σχόλια