.
ΥΛΙΚΑ Ελαιολαδο
1 κ.σ. βούτυρο
Αλατι
Πιπερι
Κουρκουμά
Ρίγανη
Λεμόνι
1 ποτηράκι κρασί η νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΆζουμε σε ένα μπολ γάλα και το συκώτι…. το αφήνουμε στο ψυγείο για όσο περισσότερο μπορούμε… εγώ το αφήνω συνήθως 2-3 ώρες…. το βγάζουμε και το στεγνώνουμε με λίγο χαρτί
σε ένα σχαροτηγανο ρίχνουμε ελαιόλαδο και το βούτυρο… προσθέτουμε το συκώτι και το αφήνουμε να πάρει ωραίο χρώμα και από τις 2 πλευρές…. προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας
μόλις έχει τσιγαριστεί καλά σβήνουμε με το κρασί ή με νερό και αφήνουμε για 1-2 λεπτά… στο τέλος ρίχνουμε λεμόνι….
0 Σχόλια