1/2 φλιτζάνι Καυτό νερό
20 γρ. Ζελατίνη σε σκόνη
85 γρ. Ζελέ με γέυση φράουλα, λεμόνι ή κεράσι (χωρίς ζάχαρη)
Χρώμα ζαχαροπλαστικής προαιρετικά
Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε σε καυτό νερό, την μουσκεμένη ζελατίνη και το ζελέ με γεύση φρούτων. αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει.
Ξαφρίζουμε και γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης για ζελεδάκια
Αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια