Αν δεν βάζετε μουστάρδα στο φαγητό σας, ξανασκεφτείτε το.
Η νοστιμιά είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά της.
Όπως έχουν δείξει έρευνες εδώ και αρκετά χρόνια, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και το σελήνιο, που περιέχει, της χαρίζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Στα συστατικά της συμπεριλαμβάνονται επίσης ω3 και ω6 λιπαρά οξέα, καθώς και νάτριο, φώσφορο, μαγνήσιο και ασβέστιο.
Όλα αυτά τα συστατικά επιταχύνουν το ρυθμό του μεταβολισμού, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και προστατεύουν από την αρτηριοσκλήρωση.
Οι έρευνες υποστηρίζουν επιπλέον ότι η κατανάλωση μουστάρδας σε συχνή βάση προφυλάσσει από τις ημικρανίες, ενισχύει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και βοηθά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Γι αυτό, την επόμενη φορά, στο τραπέζι, ζητήστε να δώσουν τη μουστάρδα και σ εσάς.
Η νοστιμιά είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά της.
Όπως έχουν δείξει έρευνες εδώ και αρκετά χρόνια, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και το σελήνιο, που περιέχει, της χαρίζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Στα συστατικά της συμπεριλαμβάνονται επίσης ω3 και ω6 λιπαρά οξέα, καθώς και νάτριο, φώσφορο, μαγνήσιο και ασβέστιο.
Όλα αυτά τα συστατικά επιταχύνουν το ρυθμό του μεταβολισμού, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και προστατεύουν από την αρτηριοσκλήρωση.
Οι έρευνες υποστηρίζουν επιπλέον ότι η κατανάλωση μουστάρδας σε συχνή βάση προφυλάσσει από τις ημικρανίες, ενισχύει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και βοηθά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Γι αυτό, την επόμενη φορά, στο τραπέζι, ζητήστε να δώσουν τη μουστάρδα και σ εσάς.
0 Σχόλια