Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπιφτέκια με μαυρομάτικα

Υλικά:
300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
1 κρεμμύδι,
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα φασόλια για μία ώρα και τα πολτοποιούμε στο μούλτι.
Στην συνέχεια πολτοποιούμε το κρεμμύδι.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την φρυγανιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι (αν θέλουμε προσθέτουμε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας μας).
Πλάθουμε το μείγμα, προσθέτοντας ελάχιστο νεράκι και τους δίνουμε το σχήμα που θέλουμε.
Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο πυρέξ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια