Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Για 2 άτομαΥλικά:
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Νερό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με ίσιο πάτο.
Κοσκινίζουμε ένα λεπτό στρώμα αλευριού με ένα σουρωτήρι, μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος.
Ψεκάζουμε το αλεύρι με νερό, τόσο ώστε να βραχεί καλά χωρίς όμως να λιμνάσει.
Σε λίγο αρχίζει να στεγνώνει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Αφού στεγνώσει τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αφαιρούμε από το τηγάνι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το αλεύρι
Σπάμε σε μικρά κομμάτια και έτοιμα τα κορν φλέικς!
www.sidagi.gr
.
Για 2 άτομαΥλικά:
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Νερό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με ίσιο πάτο.
Κοσκινίζουμε ένα λεπτό στρώμα αλευριού με ένα σουρωτήρι, μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος.
Ψεκάζουμε το αλεύρι με νερό, τόσο ώστε να βραχεί καλά χωρίς όμως να λιμνάσει.
Σε λίγο αρχίζει να στεγνώνει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Αφού στεγνώσει τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αφαιρούμε από το τηγάνι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το αλεύρι
Σπάμε σε μικρά κομμάτια και έτοιμα τα κορν φλέικς!
www.sidagi.gr
.
0 Σχόλια