.
Συστατικά1 κιλό βακαλάος έτοιμος ξαλμυρισμένος.
1 κιλό σπανάκι
1 κουτί σάλτσα κονκασε λίγο πολτό σάλτσας
2 ξυλάκια κανέλας
1 κ.γ.μπαχάρι σε κόκκους
λίγο κύμινο
λίγο μοσχοκάρυδο
αλατοπίπερο
κάλο λάδι
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο αποξ.μέντα -ρίγανη .
Προετοιμασία
σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά .
προσθέτουμε τη σάλτσα
και όλα τα μπαχαρικά ανακατεύουμε και ρίχνουμε δυο φλ .χλιαρό νερό .
έχουμε καθαρίσει και πλένουμε με μπόλικο νερό και ξίδι τα σπανακια .
τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα να βράσουν για 10 λεπτά .
σε ένα ταψί έχουμε στρώσει το βακαλάο και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα μετά σπανακια και στο φούρνο
Ρίξαμε τα σπανακια και την σάλτσα στο ταψί με το βακαλάο
Το φαγητό στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
0 Σχόλια