.
Τι χρειαζόμαστε για το Γλύκισμα1 βούτυρο ανάλατο
7 με 8 σοκολάτες με καραμέλα
1 κουτί κορν φλέικς απλό
Πως φτιάχνεται
Σε μπεν μαρί που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας δηλαδή μια κατσαρόλα και μια λεκάνη να εφαρμόζει μέσα στη κατσαρόλα ρίχνουμε αρκετό νερό μέσα στη κατσαρόλα και από πάνω τη λεκάνη. Τη βάζουμε στη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο και τις σοκολάτες για να λιώσουν καλά για να γίνουν χυλός. Τα βοηθάμε ανακατεύοντας τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Μόλις γίνει αυτό κατεβάζουμε από τη φωτιά τη κατσαρόλα και αποσύρουμε την λεκάνη που έχουμε από πάνω. Προσθέτουμε μέσα στη λεκάνη τα κορν φλέικς και τα ανακατεύουμε πολύ καλά για να απορροφήσουν τη σοκολάτα όσο γίνεται. Στη συνέχεια παίρνουμε μια ταρτιέρα ή ένα πυρέξ. Βάζουμε μέσα σε αυτό το μείγμα που έχουμε φτιάξει και το στρώνουμε με όμοιο τρόπο. Βάζουμε το πυρέξ ή την ταρτιέρα με το γλυκό στο ψυγείο για πέντε με έξι ώρες.
0 Σχόλια