Ψάχνετε για τo τέλειο συνοδευτικό για το κρέας σας; Θέλετε να φάτε πατάτες αλλά κάνετε διατροφή και βαρεθήκατε να τρώτε βραστές;
Αυτές οι ψητές πατάτες με παρμεζάνα και σκόρδο είναι τραγανές και χρυσές στο εξωτερικό και μαλακές και γευστικές από μέσα!
1/4 φλιτζάνι (60ml) ελαιόλαδο
6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας μπαχαρικά για πατάτες
3/4 φλιτζάνι φρέσκο τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/2 φλιτζανιού βούτυρο
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός, για γαρνίρισμα
Κόψτε τις πατάτες όσο είναι ακόμη άψητες σε λωρίδες και γεμίστε τις με μπαχαρικά και τριμμένο σκόρδο.
Ψήστε τις με μπόλικο λάδι στο ταψί.
Όταν ψηθούν ρίξτε από πάνω παρμεζάνα, πιπέρι και μαϊντανό!
0 Σχόλια