Μπορεί να σερβιριστεί σαν συνοδευτικό με κρασί ή μπίρα ή σαν ορεκτικό σε τραπέζι.
Τα mozzarella sticks που όλοι αγαπούν και επιθυμούν, μπορείς τώρα να φτιάξεις στο σπίτι σου και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου.
Τα υλικά που θα χρειαστείς:
600 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε sticks
150 γρ. nachos, θρυμματισμένα
70 γρ. φρυγανιά,τριμμένη
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 Αυγά, αραιωμένα και χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευής:
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε ηλιέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Παράλληλα βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα δεύτερο μπολ, βάζουμε τη φρυγανιά με τα nachos και τα ανακατεύουμε και σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το αυγό.
Μόλις ζεσταθεί το ηλιέλαιο, πανάρουμε τις μοτσαρέλλες, περνώντας τες πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και μετά από το μείγμα της φρυγανιάς. Τηγανίζουμε, γυρνώντας τες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και να έχουν μία τραγανή κρούστα.
Τέλος, μεταφέρουμε σε πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
e-radio.gr
Τα mozzarella sticks που όλοι αγαπούν και επιθυμούν, μπορείς τώρα να φτιάξεις στο σπίτι σου και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου.
Τα υλικά που θα χρειαστείς:
600 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε sticks
150 γρ. nachos, θρυμματισμένα
70 γρ. φρυγανιά,τριμμένη
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 Αυγά, αραιωμένα και χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευής:
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε ηλιέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Παράλληλα βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα δεύτερο μπολ, βάζουμε τη φρυγανιά με τα nachos και τα ανακατεύουμε και σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το αυγό.
Μόλις ζεσταθεί το ηλιέλαιο, πανάρουμε τις μοτσαρέλλες, περνώντας τες πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και μετά από το μείγμα της φρυγανιάς. Τηγανίζουμε, γυρνώντας τες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και να έχουν μία τραγανή κρούστα.
Τέλος, μεταφέρουμε σε πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
e-radio.gr
0 Σχόλια