Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μικρές συμβουλές κουζίνας

Ενα κολπάκι γιά να μη μυρίζει ο χώρος όταν βράζετε αβγά:
Βάλτε στο κρύο νερό της κατσαρόλας που βάλατε τ' αβγά, μιά φέτα ψωμί, αφού αφαιρέσετε όλη την ψίχα και τα βράζετε μαζί.
Τό ίδιο μπορείτε να κάνετε όταν θα βράσετε μπρόκολα ή κουνουπίδι.
Εννοείται πως πετάτε το ψωμί όταν τελειώσετε!
Πως να καθαρίσετε σκόρδα χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σας
Βάλτε τις σκελίδες που θα χρειαστείτε μέσα στα μικροκύματα γιά λίγα δευτερόλεπτα και ... θα ξεφλουδίσουν.
Οταν βράζετε γάλα..
Πριν βράσουμε γάλα στην κατσαρόλα, ξεπλένουμε την κατσαρόλα με κρύο νερό.
Ετσι όταν θα βράζει το γάλα δεν θα χυθεί έξω από την κατσαρόλα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια