.
Για το σχολείο κι όχι μόνο, γρήγορο, νόστιμο και εύκολο σνακ.
Υλικά- 1 φύλλο σφολιάτας
- 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 2 φέτες γκούντα κομμένες στα 4 η καθεμία
- 1 αυγό
- Λίγη μαργαρίνη για το ταψί
- Ανοίγουμε με το πλάστη λίγο την σφολιάτα.
- Κάθετα της σφολιάτας βάζουμε 2 κομμάτια από την γκούντα
- Έπειτα προσθέτουμε από πάνω τα λουκάνικα και χωρίζουμε σε 4 κάθετα μέρη την σφολιάτα.
- Γυρίζουμε μέσα το πάνω και το κάτω μέρος της σφολιάτας.
- Γυρίζουμε και το πλάι και ρολάρουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τις λουκανικόπιτες.
- Χτυπάμε το αυγό μαζί με 1κουτ. σούπας νερό και με ένα πινέλο αλείφουμε καλά τις λουκανικόπιτες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμού και ψήνουμε για 45 λεπτά ή ώσπου να ψηθεί η σφολιάτα.
0 Σχόλια