ΥΛΙΚΆ:
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1/2 βιτάμ
1 τυρί κρέμα (philadelphia)
1 ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
1 φακελάκι μίγμα για κρέμα σοκολάτα στιγμής Γιώτης
1 σφηνάκι κονιάκ (ή άλλο αλκοολούχο ποτό που προτιμάτε)
Σαντιγύ (Για τη διακόσμηση τρούφα ή ανάλατα φυστίκια Αιγίνης)
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
* Λιώνουμε τα μπισκότα και το βιτάμ με το χέρι και τα ανακατεύουμε καλά ώσπου να γίνουν μια συμπαγή μάζα. Τα μπισκότα δεν είναι ανάγκη να τα τρίψετε τόσο όσο να γίνουν σκόνη, ας είναι σε μικρά κομματάκια.
* Στρώνουμε στη φόρμα για τάρτες.
Αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο.
* Χτυπάμε το τυρί, το γάλα, το φυστικοβούτυρο. Στρώνουμε στη φόρμα πάνω απο τη βάση και ξανατοποθετούμε στο ψυγείο για άλλες 2 ώρες.
* Φτιάχνουμε την κρέμα σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας το κονιάκ και περιχύνουμε την υπόλοιπη τάρτα.
* Σκεπάζουμε με σαντιγύ και διακοσμούμε με τρούφα ή ανάλατα φυστίκια Αιγίνης.
Αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη την τάρτα μας για άλλες δύο ώρες.
Ένα δροσερό και ανάλαφρο γλυκό!
Καλή σας όρεξη!sagalia91
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια