Υλικά:
5 μεγάλες πατάτες
2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
1 κούπα τριμμένο ζακυνθινό λαδωτήρι ή σκληρό κεφαλοτύρι
2 κ.σ. άνηθο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
αλάτι και πιπέρι
1,5 ποτήρι νερού αλεύρι κίτρινο (για πίτες)
Εκτέλεση
Βράζουμε και αλέθομαι τις πατάτες.
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί αφήνοντας τα αυγά για το τέλος.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Σημ.: Αν το μείγμα είναι μαλακό και διαλύεται στο τηγάνι βάζουμε λίγο ακόμα αλεύρι.
Καλή επιτυχία!
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια