.
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε κομμματάκια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες στο multi
1 κουταλάκι ξίδι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι,να μαραθεί.
Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό.
Ρίχνουμε τις ντομάτες,τον πελτέ,τη ζάχαρη,το ξίδι και το αλατοπίπερο.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει καλά το κρέας.
Σερβίρουμε το φαγητό μας με ό,τι μας αρέσει (πατάτες τηγανιτές, ρύζι, πουρέ πατάτας κ.ά).
Είναι ένα εκπληκτικό πιάτο και πάρα πολύ εύκολο στην παρασκευή του!
Η συνταγή είναι της κυρίας Αλεξιάδου.
0 Σχόλια