Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τας κεμπάπ

.
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι σε κομμματάκια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες στο multi
1 κουταλάκι ξίδι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι,να μαραθεί.
SV108885
Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό.
SV108886
Ρίχνουμε τις ντομάτες,τον πελτέ,τη ζάχαρη,το ξίδι και το αλατοπίπερο.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει καλά το κρέας.
SV108889
Σερβίρουμε το φαγητό μας με ό,τι μας αρέσει (πατάτες τηγανιτές, ρύζι, πουρέ πατάτας κ.ά).
Είναι ένα εκπληκτικό πιάτο και πάρα πολύ εύκολο στην παρασκευή του!
SV108934
Η συνταγή είναι της κυρίας Αλεξιάδου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια