.
Προετοιμασία:15 λεπτά
Υλικά για 4 ποτήρια250 γρ. χαλβά ( με γεύση βανίλια)
300 γρ. φυτική κρέμα
4 κ.σ ταχίνι
1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
Διαδικασία
Χτυπάμε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει.
Πολτοποιούμε σε μούλτι το χαλβά που τον έχουμε θρυμματίσει με το χέρι μας προσθέτοντας το ταχίνι και ½ κ.γλ κανέλα σε σκόνη.
Σε ένα μπολ ενώνουμε μαλακά με σπατουλίτσα ζαχαροπλαστικής τα δυο μίγματα μέχρι να ενωθούν καλά και να αποκτήσουμε ένα ομογενοποιημένο μίγμα.
Μοιράζουμε το μίγμα στα ποτήρια.
Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κανέλα και παγώνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε το γλυκάκι.
0 Σχόλια