Τον κίνδυνο για οστεοπόρωση, καρδιοπάθειες και καρκίνο μειώνει η ντομάτα, ειδικότερα όταν έχει ήδη μαγειρευτεί!
Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, το λυκοπένιο που περιέχει η ντομάτα διαθέτει θαυματουργές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Τα ευεργετικά συστατικά της ντομάτας ωστόσο αυξάνονται ακόμη περισσότερο όταν ψήνεται, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Επίσης, τα ευρήματα της έρευνας των καθηγητών από το Ιλινόις έδειξαν ότι το εν λόγω τρόφιμο προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη, φλεγμονές και θρομβώσεις.
Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, το λυκοπένιο που περιέχει η ντομάτα διαθέτει θαυματουργές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Τα ευεργετικά συστατικά της ντομάτας ωστόσο αυξάνονται ακόμη περισσότερο όταν ψήνεται, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Επίσης, τα ευρήματα της έρευνας των καθηγητών από το Ιλινόις έδειξαν ότι το εν λόγω τρόφιμο προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη, φλεγμονές και θρομβώσεις.
0 Σχόλια