,
Υλικά500 γρ. φύλλο κρούστας
1 ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
1 αβγό
3 μπανάνες τριμμένες
125 γρ. κουβερτούρα
1 φλιτζάνι κρέμα με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
1. Παίρνουμε ταψί και στρώνουμε τα φύλλα ζαρωμένα.
2. Διαλύουμε το ζαχαρούχο γάλα με λίγο νερό.
3. Χτυπάμε το αβγό.
4. Λιώνουμε τη μαργαρίνη.
5. Ανακατεύομε όλα τα υλικά μαζί με τις μπανάνες και τα ρίχνουμε πάνω από τα φύλλα.
6. Ψήνουμε για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.
7. Λιώνουμε την κρέμα μαζί με τη σοκολάτα και περιχύνουμε το γλυκό μας όταν σερβίρουμε τη μπουγάτσα μας.
0 Σχόλια