Το αχλάδι είναι φρούτο πλούσιο σε φυτικές ίνες και ο χυμός του είναι ασφαλής για να καταναλωθεί από βρέφη.
Περιέχει βιταμίνες Α, B1, B2, C, E, φυλλικό οξύ και νιασίνη
Είναι πλούσιο σε φώσφορο, χαλκό και κάλιο και όχι τόσο πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο, χλώριο, νάτριο, θείο, μαγνήσιο....
Τα αχλάδια των οποίων η σάρκα μαυρίζει όταν κοπούν, είναι εκείνα που περιέχουν περισσότερο σίδηρο.
Τα αχλάδια που δεν μαυρίζουν, δεν περιέχουν σίδηρο, ή περιέχουν ελάχιστο.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια