.
Ένα κλασικό ορεκτικό από την Ινδία, οι κρεμμυδοκεφτέδες μπορούν να αποτελέσουν και από μόνοι τους ένα πλήρες γεύμα.Χτυπήστε 2 αυγά και ανακατέψτε τα με 3 κρεμμύδια που έχετε προηγουμένως κόψει σε ροδέλες.
Προσθέστε 120gr αλεύρι, λίγο κύμινο, πάπρικα και κόλιανδρο.
Τηγανίστε τους κρεμμυδοκεφτέδες μέχρι να αποκτήσουν ένα καφετί χρώμα.
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα και προσθέστε λάδι στο τηγάνι αν χρειαστεί.
0 Σχόλια