Υλικά
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
1 ροδάκινο
1 φέτα πεπόνι ή ανανά
1 κουτ. της σούπας κανέλα
1 ξυλάκι κανέλας
1 ποτηράκι κονιάκ
100 γρ. ζάχαρη
1 ½ λίτρο κόκκινο ή ροζέ κρασί
½ λίτρο σόδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Πλένετε καλά όλα τα φρούτα.
Ψιλοκόβετε το πορτοκάλι και το λεμόνι χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους.
Ξεφλουδίζετε το ροδάκινο και το πεπόνι και τα ψιλοκόβετε.
Τοποθετείτε τα φρούτα σε μία κανάτα ή σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτετε την κανέλα, το κονιάκ, τη ζάχαρη και το κρασί, και ανακατεύετε καλά για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αφήνετε τη sangria για αρκετές ώρες (τουλάχιστον 3) στο ψυγείο.
Τελευταία στιγμή πριν τη σερβίρετε, προσθέτετε και τη σόδα.
Σερβίρεται πάντα παγωμένη.
womans-touch
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
1 ροδάκινο
1 φέτα πεπόνι ή ανανά
1 κουτ. της σούπας κανέλα
1 ξυλάκι κανέλας
1 ποτηράκι κονιάκ
100 γρ. ζάχαρη
1 ½ λίτρο κόκκινο ή ροζέ κρασί
½ λίτρο σόδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Πλένετε καλά όλα τα φρούτα.
Ψιλοκόβετε το πορτοκάλι και το λεμόνι χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους.
Ξεφλουδίζετε το ροδάκινο και το πεπόνι και τα ψιλοκόβετε.
Τοποθετείτε τα φρούτα σε μία κανάτα ή σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτετε την κανέλα, το κονιάκ, τη ζάχαρη και το κρασί, και ανακατεύετε καλά για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αφήνετε τη sangria για αρκετές ώρες (τουλάχιστον 3) στο ψυγείο.
Τελευταία στιγμή πριν τη σερβίρετε, προσθέτετε και τη σόδα.
Σερβίρεται πάντα παγωμένη.
womans-touch
0 Σχόλια