Η Εθνική Ημέρα του Σαλαμιού γιορτάζεται ετησίως στις 7 Σεπτεμβρίου.
Το σαλάμι είναι λουκάνικο , ζυμωμένο και αποξηραμένο στον αέρα, το οποίο απολαμβάνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι.Το σαλάμι ήταν ιστορικά δημοφιλές μεταξύ των χωρικών της Νότιας Ευρώπης, επειδή μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασίες δωματίου για 30 έως 40 ημέρες αφού έχει κοπεί.
ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Εθνική Ημέρα Σαλαμιού ξεκίνησε στο Henrico της Βιρτζίνια το 2006 από την Εταιρεία Salami Appreciation Society.
0 Σχόλια