Συνολικός χρόνος: 25 λεπτά
Μερίδες: 4
Υλικά:
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα φιλέτα κοτόπουλο, τα οποία έχετε κόψει οριζοντίως στα δύο έτσι ώστε να ψηθούν πιο γρήγορα.
2. Στο ίδιο τηγάνι ψήνετε για 2-3 λεπτά το μπέικον έτσι ώστε να γίνει τραγανό.
3. Πλένετε καλά το σπανάκι και τις τομάτες, τις οποίες κόβετε οριζόντια σε λεπτές φέτες. Κόβετε σε τέσσερις φέτες τα αυγά που έχετε ήδη βράσει.
4. Παίρνετε την πρώτη φέτα του ζυμωτού ψωμιού και την αλείφετε με Philadelphia Light, στη συνέχεια τοποθετείτε λίγα φύλλα σπανάκι, το μισό φιλέτο κοτόπουλο και τη φέτα τυρί για τοστ. Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
5. Στη συνέχεια, αλείφετε με Philadelphia Light τη δεύτερη φέτα ψωμιού, την τοποθετείτε από πάνω, βάζετε τις φέτες τομάτας, σπανάκι, το αυγό και τέλος, το μπέικον.
6. Κλείνετε το club sandwich με μια τελευταία φέτα ψωμί.
7. Κόβετε το sandwich διαγώνια με πριονωτό μαχαίρι στα τέσσερα τοποθετώντας τέσσερις οδοντογλυφίδες και σερβίρετε εάν θέλετε με τηγανητές πατάτες ή σαλάτα.
Μερίδες: 4
Υλικά:
- 6 φέτες μπέικον
- 4 αυγά βραστά
- 3 μικρές τομάτες
- 12 φύλλα σπανάκι
- 100 γρ PHILADELPHIA Light
- 4 φέτες τυρί για τοστ
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα στα δύο οριζοντίως
- λίγο ελαιόλαδο
- 12 φέτες ζυμωτό ψωμί
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
0 Σχόλια