Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μιλφέιγ

.
Υλικά:
2-3 πακέτα κράκερς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
4 φακελάκια ΓΙΩΤΗΣ βανίλια ΣΤΙΓΜΗΣ
γάλα όσο λένε οι οδηγίες για την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ
1 πακετάκι σαντιγί ή ζαχαροπλαστείου (πιο ωραία)
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Λοιπόν, στρώνουμε τα μπισκοτάκια με σειρά και παράλληλα (για να κόβεται ωραία το γλυκάκι), αφού πρώτα τα βουτήξουμε σε γάλα. Όχι πολύ, γιατί μετά μαλακώνουν και από την κρέμα.
Στη συνέχεια, χτυπάμε την κρέμα και βάζουμε την μισή ποσότητα και από πάνω πάλι μπισκότα (πρωτότυπο ε;) και πάλι την υπόλοιπη κρέμα.
Μπορούμε να έχουμε χτυπήσει την σαντιγί και να την έχουμε βάλει στην κατάψυξη μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, γιατί απλώνεται πιο εύκολα παγωμένη. Απλώνουμε λοιπόν και την σαντιγί πάνω από την κρέμα και μετά θρυματίζουμε με τα χέρια μας μερικά από τα μπισκοτάκια για να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού.
Μετά κοσκινίζουμε ζάχαρη άχνη από πάνω. Για 2-3 ώρες αφήστε το στην κατάψυξη.
kouklares

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια