.
ΥΛΙΚΑ2 συσκευασίες φιλέτο γαύρου κατεψυγμένο TRATA ON ICE
2 ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές
10 ελιές χωρίς κουκούτσι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κ.γ.ρίγανη
½ φλυτζάνα λάδι
χυμό από ½ λεμόνι
φέτα
χωριάτικο ψωμί (για ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τις φέτες ντομάτας σε ένα αντικολλητικό ταψί, προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι, τις ελιές και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε από πάνω τα φιλέτα γαύρου και αλατίζουμε.
Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, την τριμμένη φέτα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τις υπόλοιπες φέτες ντομάτας και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220-230 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί.
Ψυχούλη
0 Σχόλια