ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
• 3 μπαχάρια
• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• 1 1/2 φλυτζ. λάδι
• 1 φύλλο δάφνης
• 1 κουταλάκι μουστάρδα
• 1 ξυλαράκι κανέλλα
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
• 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
• 5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
• 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
• αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπώλ βάζετε το κρέας, το κρασί, τη μουστάρδα, το μισό λάδι και όλα τα μπαχαρικά, το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μία νύχτα
Την άλλη μέρα, βάζετε το υπόλοιπο λάδι σε μία κατσαρόλα και όταν κάψει, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά
Ρίχνετε το κρέας με το ζουμί του
Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό
Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου ή μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του
• 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
• 3 μπαχάρια
• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• 1 1/2 φλυτζ. λάδι
• 1 φύλλο δάφνης
• 1 κουταλάκι μουστάρδα
• 1 ξυλαράκι κανέλλα
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
• 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
• 5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
• 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
• αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπώλ βάζετε το κρέας, το κρασί, τη μουστάρδα, το μισό λάδι και όλα τα μπαχαρικά, το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μία νύχτα
Την άλλη μέρα, βάζετε το υπόλοιπο λάδι σε μία κατσαρόλα και όταν κάψει, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά
Ρίχνετε το κρέας με το ζουμί του
Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό
Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου ή μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του
0 Σχόλια