.
Το κλασικό ελληνικό ψητό αμυγδαλωτό επιστρέφει στις φοντανιέρες μας.Βάρος: περίπου 1 κιλό,
Προετοιμασία: 30΄,
Ψήσιμο: 20΄
Υλικά
- 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια
- 600 γρ. άχνη ζάχαρη
- 75 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 2 μεσαίου μεγέθους αυγά)
- 140 γρ. ασπράδι αυγού (από 3 μεσαίου μεγέθους αυγά)
- μαρμελάδα της αρεσκείας μας για τη γέμιση (προαιρετική)
Tip
Δείτε πώς παρασκευάζονται οι εργολάβοι βήμα-βήμα.
0 Σχόλια