Ένας σεφ απο το San Francisco, ο Hugh Schick, μετέτρεψε ένα κλασικό κίτρινο σχολικό σε κινητή κουζίνα και εστιατόριο που το ονομάζει Le Truc. Το λεωφορείο-εστιατόριο περιλαμβάνει gourmet κουζίνα, φώτισμό, εσωτερικό χώρο που μπορεί να φιλοξενίσει μέχρι 12 πελάτες, και σερβίρει τοπικά μενού. Στο Le Truc σερβίρονται σαντουιτς φτιαγμένα απο υλικά όπως ψημένα μανιτάρια Portobello, ψητό στήθος πάπιας και άλλα. Οι ιδιοκτήτες του επίσης σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα δεύτερο εστιατόριο λίγα τετράγωνα πιο κάτω.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια