Νόστιμα, εύκολα, αρέσουν σε όλους.
Να πώς φτιάχνονται!
Θα χρειαστείτε
Τρία φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρι
1 φλυτζανι γαλα
½ βιτάμ
1 μπέικιν πάουντερ
4 κρόκοι αυγών
2 βανίλιες
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν, το βάζετε σε μια λεκάνη, κάνετε μια τρύπα στη μέση και ρίχνετε τους κρόκους των αυγών μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Έπειτα το βούτυρο,λιωμένο.
Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο και το γάλα, και όταν γινει μαλακή ζύμη, το βάζετε για μια ώρα στο ψυγείο.
Κάνετε μπαλίτσες και τις πατάτε για να ανοίξουν επάνω σε μια λαδόκολλα.
Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά.
Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας στη μέση μαρμελάδα (ή μερέντα ή παγωτό!)
e-daily.gr
Να πώς φτιάχνονται!
Θα χρειαστείτε
Τρία φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρι
1 φλυτζανι γαλα
½ βιτάμ
1 μπέικιν πάουντερ
4 κρόκοι αυγών
2 βανίλιες
Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν, το βάζετε σε μια λεκάνη, κάνετε μια τρύπα στη μέση και ρίχνετε τους κρόκους των αυγών μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Έπειτα το βούτυρο,λιωμένο.
Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο και το γάλα, και όταν γινει μαλακή ζύμη, το βάζετε για μια ώρα στο ψυγείο.
Κάνετε μπαλίτσες και τις πατάτε για να ανοίξουν επάνω σε μια λαδόκολλα.
Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά.
Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας στη μέση μαρμελάδα (ή μερέντα ή παγωτό!)
e-daily.gr
0 Σχόλια