.
Υλικά½ ανανά, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
3 νεκταρίνια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε κύβους
3 αχλάδια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε κύβους
3 ροδάκινα μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε κύβους
3-4 δαμάσκηνα μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε κύβους
10 βερίκοκα κομμένα στην μέση
3 κ.σ. μέλι, ζεστό
Διαδικασία
Ζεστάνετε μια ψησταριά και στην συνέχεια περάστε τα φρούτα σε ξυλάκια για σουβλάκια.
Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 6 λεπτά, έτσι ώστε να ζεσταθούν όλα τα φρούτα.
Το τελευταίο λεπτό ψησίματος, περάστε μια στρώση μελιού στα σουβλάκια με ένα μαγειρικό πινέλο.
0 Σχόλια