1 φυτική σαντιγύ (250 γρ.)
1 ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
1 γάλα εβαπορέ (393 γρ.)
200 γρ. φυστικοβούτυρο
Πώς το κάνουμε
- Χτυπάμε με το μίξερ την φυτική σαντιγύ ώσπου να αφρατέψει καλά (περίπου για 8 λεπτά).
- Προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο γάλα και το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε ξανά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα (περίπου για 5 λεπτά).
- Βάζουμε και το εβαπορέ και ξαναχτυπάμε (περίπου για 3 λεπτά).
- Τοποθετούμε το παγωτό σε σκεύος που κλείνει καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Ανά μία ώρα το ανακατεύουμε με το μίξερ και το βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Αυτό το κάνουμε 2-3 φορές. Στο τέλος, το αφήνουμε μέχρι να πήξει για αρκετές ώρες στο ψυγείο (π.χ. για ένα βράδυ).
Για extra νοστιμιά και θερμίδες μαζί με το φυστικοβούτυρο προσθέτουμε και λίγη νουτέλα ή μερέντα! Απλά το αποθεώνει!
0 Σχόλια