,
Τι χρειαζόμαστε:225 γρ βούτυρο αγελάδος
200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική καστανή
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό μεσαίου μεγέθους
Πώς το κάνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240.
Χτυπάμε βούτυρο και ζάχαρη μαζί ώσπου να αφρατέψουν. Σταματάμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μια κουτάλα μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Αδειάζουμε σε μικρο ταψάκι 24Χ24.
Χτυπάμε το αβγό ελαφρά.
Χαραζουμε διαγώνιες γραμμές στην επιφάνεια του γλυκού και αλείφουμε με το αβγο.
Ψήνουμε για 12 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτο το γλυκό βγαίνει λίγο υγρό! Μην τρομάξετε
0 Σχόλια