.
Πόσες φορές έχετε πετάξει το ψωμί που περίσσεψε ή έχει μείνει και έχει μπαγιατέψει; Πριν ξαναπετάξτε τα χρήματα σας στα σκουπίδια σκεφτείτε:
1. Αν είναι φρέσκο κόψτε το και βάλτε το στην κατάψυξη. Όταν το ξεπαγώστε θα είναι το ίδιο φρέσκο.
2. Κόψτε το σε μικρούς κύβους και ή ψήστε το στο φούρνο ή στο τηγάνι με ελάχιστο λάδι και διάφορα αρωματικά αν θέλετε και δημιουργήστε τα δικά σας κρουτόνς για τις σαλάτες και σούπες σας. Αποθηκεύστε τα σε γυάλινο βαζάκι ή τενεκεδένιο κουτί.
3. Περάστε τα από το multi και κάντε τα τρίμμα. Αποθηκεύστε στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε το όταν χρειαστείτε να πανάρετε κάτι ή να ρίξτε στον κιμά σας.
0 Σχόλια