Υλικά:
6 πατάτες μεγάλες
2 κρεμμύδια κομμένα φέτες
άνηθο ψιλοκομμένο
250 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 1/2 κουταλάκι δυόσμο ξερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 αγγούρι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες, τις κρυώνουμε, τις κόβουμε φέτες και τις τοποθετούμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον άνηθο και το αγγούρι.
Χτυπάμε σε ένα μπολ με σύρμα το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι, το δυόσμο, το ελαιόλαδο, το ξίδι και τη μουστάρδα.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από τα κομμένα κρεμμύδια, τις πατάτες και το αγγούρι.
Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε με παγωμένη μπίρα ή σκέτη, σαν γεύμα διαίτης.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια